Informace o ochraně údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Je samozřejmé, že dodržujeme příslušná zákonná ustanovení o ochraně osobních údajů. Podle zákona o ochraně osobních údajů (110/2019 Sb.) jsou osobní údaje informace, pomocí nichž lze zjistit totožnost uživatelů webu. To zahrnuje informace, jako jsou jméno, adresa, telefonní číslo atd. Všechny informace, které nelze přímo spojit se skutečnou identitou uživatele, proto nejsou zahrnuty.

V případě návštěvy tohoto webu, neshromažďujeme žádné vaše osobní údaje bez vaší dobrovolné registrace. Automaticky se však generují data, která se ukládají do souboru protokolu na našem serveru pomocí takzvaných cookies a anonymně se vyhodnocují pro statistické účely

V případě potřeby, a pokud na našich webových stránkách používáte osobní, interaktivní nebo e-mailovou službu, budeme od vás shromažďovat osobní údaje. Tyto osobní údaje používáme pouze v rámci naší společnosti. Tyto údaje nebudou předány třetím stranám, pokud to není nezbytné pro splnění smlouvy nebo pokud nejsme ze zákona povinni tak učinit.

Jakékoli budoucí změny našich zásad ochrany osobních údajů budou zveřejněny na tomto webu. Proto byste je měli pravidelně kontrolovat, zda neobsahují nové funkce nebo změny. Pokud máte jakékoli dotazy, komentáře nebo jiné dotazy týkající se těchto zásad ochrany osobních údajů, kontaktujte nás na adrese.

Soubory cookies

Naše webové stránky používají takzvané cookies. Jedná se o malé textové soubory, které se do vašeho zařízení ukládají pomocí prohlížeče. Neškodí.
Cookies používáme, aby byla naše nabídka uživatelsky přijatelná. Některé soubory cookie zůstávají uloženy ve vašem zařízení, dokud je neodstraníte. Umožňují nám rozpoznat váš prohlížeč při příští návštěvě.

Pokud si to nepřejete, můžete svůj prohlížeč nastavit tak, aby vás informoval o nastavení souborů cookie a abyste jej povolili pouze v jednotlivých případech.

Deaktivace cookies může omezit funkčnost našich webových stránek

Google Analytics

Tato webová stránka využívá funkce služby webové analýzy Google Analytics. Poskytovatelem je Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics používá soubory cookies.

Další informace o tom, jak Google Analytics zpracovává údaje o uživatelích, najdete v prohlášení o ochraně údajů společnosti Google.

Google Analytics můžete zabránit ve shromažďování údajů vygenerovaných souborem cookie a souvisejících s vaším používáním webových stránek a ve zpracování těchto údajů stažením a instalací pluginu do prohlížeče.

Případně můžete službě Google Analytics zabránit ve shromažďování údajů kliknutím na následující odkaz. Bude nastaven soubor cookie pro odhlášení, který zabrání zaznamenávání vašich údajů při budoucích návštěvách tohoto webu.

Možnost registrace k odběru newsletteru

Registrací k odběru newsletteru získáváme pouze vaši e-mailovou adresu. Poté obdržíte e-mail „Registrace k odběru newsletteru“ jako potvrzení na vámi uvedenou e-mailovou adresu. Tento e-mail obsahuje potvrzovací odkaz, který uzavírá vaše přihlášení k odběru newsletteru. Svůj souhlas se zasíláním informačního zpravodaje můžete kdykoli odvolat a odhlásit se z odběru newsletteru kliknutím na odkaz „Odhlášení“ v zaslaném newsletteru nebo na emailové adrese newsletter@fklisty.cz.

Právo na poskytování informací

Na základě vaší písemné žádosti vás budeme informovat o osobních údajích, které jsme o vás uložili.

Možnost opravy nebo odstranění údajů

V reakci na vaši písemnou žádost opravíme nesprávné údaje nebo je na vyžádání odpovídajícím způsobem odstraníme.

Právo vznést námitku

Máte právo kdykoli odvolat svůj souhlas se zpracováním a používáním vašich údajů s účinkem do budoucna. Na základě vaší písemné žádosti údaje okamžitě a zcela odstraníme.
 


Vážení obchodní partneři, vzhledem k neustálému zdražování vstupního materiálu jsme museli přistoupit k navýšení cen standardních katalogových výrobků. Cenové navýšení činí +10% s platností od 1. 7. 2021. Děkujeme za pochopení.***